Lynx Rave RE

Lynx Rave RE leverer rett og slett de beste kjøreegenskapene for de krevende forholdene i nordiske land.

Den nye, lengre PPS² fjæringen bak er utviklet i konkurranseløypene og tilbyr bedre grep og stabilitet enn sine forgjengere. Det hele toppes av støtdempere av høy kvalitet og responsen i Rotax E-TEC-motorene.

MODERNE KRAFT
Lynx snøscootere drives av drivstoffeffektive, støysvake og kraftige ROTAX 850 og 600R E-TEC-motorer. Drivstoffeffektiviteten i alle E-TEC-motorene er blant den aller beste i sine respektive klasser.


ALT HANDLER OM KONTROLL
Radikal midtplassering av masse er grunnlaget for den solide kjøreoppplevelsen. Bevelled tunnel sammen med smalt sete og bensintank skaper en komfortabel kjørestilling og bevegelighet på snøscooteren.


MAKSIMALT GREP OG STABILITET
Vi våger å hevde at den nye PPS² fjæringen bak er den beste fjæringen for sports-snøscootere for ujevnt terreng og varierende forhold. Det lange beltet gjør det mulig å utnytte fullt ut de kraftige, reaksjonsvillige Rotax E-TEC-motorene, og det forbedrer kjørestabiliteten og forkorter bremselengden.


ET NYTT SYN PÅ SAKEN
Nye, hel-digitale målere gir et klart bilde og tilbyr mer informasjon enn tidligere. Lysstyrken på den store skjermen justerer seg automatisk i forhold til lysforholdene rundt, og lesbarheten er bedre med den skrå vinkelen.


MER KONTROLL OG STABILITET
Strukturen i LFS frontfjæring er lett, sørger for god bakkeklaring og er like velegnet både i og utenfor løypene.


DESIGNET FOR FØRER
Vi designet cockpit rundt føreren: instrumentene er montert flatt. Bevelled tunnel sammen med smalt sete og bensintank skaper enkel bevegelighet på snøscooteren.


FOR SMIDIGE SVING EGENSKAPER
Design som gjør det mulig å lene seg hardt over og forover ved svinging. Avrundede sidepaneler er designet for aktiv kjøring i humpete løyper.


TA STARTEN
Denne variatoren overfører vrimomentet via friksjonsfrie doble ruller i stedet for tradisjonelle glideknaster. I kombinasjon med mange viktige innovasjoner og 1,3 kg mindre masse får du ekstremt responsiv giring, imponerende turtallsrespons og utmerket pålitelighet.


SPORTY OG KOMFORTABEL
Rave-setet er utformet for sporty kjøring og er smalt foran og bredere bak. Den gode polstringen i setet sørger for høy komfort under lange kjøreturer og i utfordrende løyper.


LETT Å PRESIS STYRING
2200 g lettere enn et par Blade ski, Blade XC-skiene gir samme presise styring med mindre bruk av krefter.


FØRSTEKLASSES DEMPERE
Demperne har hurtigjusteringer for demping og rebound-demping i høy og lav hastighet. Slik tåler demperen aktiv kjøring over lang tid uten tap av dempereffekt. Kashima-belegget som brukes i KYB gassdempere reduserer friksjon.

(Tar forbehold om eventuell endring eller feil i pris) 

Les meir

Fra kr 172 800. Montering/klargjering kjem i tillegg.
Salssjef ved Møgedal Mek. Verkstad, Geir Bakka

Geir Bakka

Salssjef
Tlf.:
98 28 55 35Ta kontakt
Sjå alle produkt »