Maverick Sport MAX DPS 1000R T

Følelsene du søker igjen og igjen: uansett terreng leverer 95 hestekrefters Maverick Sport MAX DPS Can-Am-spenning i en 152,4 cm pakke.

Romslig ErgoLok interiør
SPENNING FOR FIRE
Med fire seter ble hele Ergo-Lok-førerkupé skapt med eksepsjonelt god plass for fører og passasjerer, uten at det har gått på bekostning av mulighetene til å sno seg ned smale stier og gjennom tette løyper. For føreren er det et justerbart sete og ratt, for passasjerene ergonomisk plasserte fothvilere og gripehåndtak for å oppnå perfekt samhandling med kjøringen. For alle er det mer plass mellom dem enn i noen annen modell.


152,4 cm bredde
KARAKTERSTERK HOLDNING
Det er den Can-Am du forventer: Denne 152,4 cm side-by-side er bygget for å utnytte hver eneste del av bredden og er ledende innen manøvreringsegenskaper, stabilitet og balanse.


Legendarisk Rotax-motor
KREFTER SOM VARER
Med 95 hestekrefter og høyt dreiemoment vil den reaksjonsvillige Maverick Sport helt sikkert ikke la deg vente. Testet og utprøvd Rotax V-twin-teknologi har vært rundt huset, rundt løypa og rundt verden. Det er ingen overraskelse at dette er det naturlige valget av motor i en side-by-side som skal ta deg dit du ønsker å dra.


Dynamisk servostyring (DPS)
TID FOR Å KOBLE AV
Det er enkelt: Vår dynamiske servostyring er spesielt laget for smale og raske steder hvor forutsigbar kontroll er avgjørende, og for å klatre i teknisk krevende terreng—og alt annet innimellom. Ved lav hastighet økes servoens ytelse for å redusere anstrengelsen med å styre, mens den i høyere hastigheter reduseres for å gi maksimal styringsfølelse. Sett med førerens øyne kan DPS redusere anstrengelsen, samtidig som den øker tryggheten.


Variatordrift (Continuously Variable Transmission CVT) med 4-hjulsdrift
DET HANDLER OM KJØRINGEN
Bratt klatring, rette strekninger og fantastisk utsikt som det er verdt å senke farten for;  den trinnløse og høytytende Visco-Lok QE 4WD og QRS CVT på Maverick Sport MAX DPS sørger for at du alltid holder optimalt turtall under alle forhold.


Lang hjulavstand og smidig manøvrering
SOM EN VISP
Can-Am-ingeniørene hadde ett mål da de kalibrerte Maverick Sport MAX  DPS: Å lage en virkelig spennende side-by-side . Med hjulavstand på 306,3 cm, 12” aluminiumsfelger og 28” Liberty dekk, en bredde på 152,4 cm og plass for fire som overskrider summen av alle målene.


Avansert offroad-fjæring
SVING DEG RUNDT
Alle fire hjørner på Maverick Sport er utstyrt med doble A-armer og stabilisatorstag som støtter FOX 2.0 PODIUM-støtfangerne med 29,2 cm fjæringsvei foran og 30,5 cm bak. Bakkeklaring 30,5 cm.


Levende med Can-Am DNA
GJØR SEG BEMERKET
Uansett hvor øynene dine først faller—de spesielle frontlysene, den ergonomisk designede cockpiten eller den 152,4 cm brede holdningen —utseendet på Maverick Sport er ikke bare et design. Det er videreutviklet, testet og perfeksjonert.


Reell offroad-beskyttelse
FIT FOR FIGHT
Fra sitt ROPS-godkjente lette stålbur, til integrert frontstøtfanger av stål og injiserte hele beskyttelsesplater, og til standard fabrikkmonterte premium halvdører, Maverick Sport er en komplett beskyttet pakke for dem som drar ut og søker opplevelser og eventyr.


Garantert pålitelighet

STOL PÅ DET
Maverick Sport er konstruert for å være klar når du er klar. Rotax-motoren krever ingen innkjøring og kan kjøres uten vedlikehold i 1 år, eller opp til 3000 km. Og for dem som liker å gjøre ting selv, sørger enkel tilgang til de viktigste komponentene for at du kan gjøre det.


Hundrevis av LinQ tilbehør

AKKURAT PASSE
Vi har tatt for oss det viktigste: Maverick Sport-modellene er komplette med en standard 650 W magneto for å håndtere ekstra elektronikk eller annet utstyr—og mer enn 100 tilbehørsartikler venter på dine eventyr. Virker perfekt, ser fantastisk ut, og ikke minst, med talløse muligheter for å tilpasse din Maverick Sport. Ønsker du enda flere ytelser? Offroad-deler fra Lonestar Racing lar deg justere opp et par hakk.


ET GJENNOMBRUDD PÅ SSV MARKEDET
EKSKLUSIV ABS INNOVASJON
ABS-teknologien som brukes på Can-Am-SSVene, opprettholder ikke bare stabilitet ved bremsing på glatte overflater, men gir konsistent og forutsigbar respons ved å hindre hjullåsing på alle underlag.

(Tar forbehold om eventuell endring eller feil i pris) 

Les meir

Frå 263 900. Montering/klargjering kjem i tillegg.
Salssjef ved Møgedal Mek. Verkstad, Geir Bakka

Geir Bakka

Salssjef
Tlf.:
98 28 55 35Ta kontakt
Sjå alle produkt »