Lynx BoonDocker

Nye BoonDocker 600R E-TEC endrer vår oppfatning av hvor kraftig en 600 ccm-snøscooter for dyp snø kan føles.

Snøscooteren reagerer på utrolig måte på gasspådraget og førerens bevegelser gjennom svinger.

MER GASS-RESPONSEN
Rotax 600R E-TEC er lillebroren til 850 ccm. Toppytelsen er 5 hk høyere enn sin forgjenger. Men den største endringen er den forbedrede gass-responsen. Motoren reagerer mye raskere, men har fortsatt klassens beste drivstofføkonomi. En ny konge er født i 600-klassen!


DESIGNET FOR BRATT OG DYPT
Den smale bunnpannen, sidepanelene og stigbrettene, sammen med den korte Radien DS tunnelen reduseresr eventuell motstand og forbedrer snøscooterens manøvreringsegenskaper.


SKAPT FOR Å KOMME SEG FRAM I DYP SNØ
Strukturen til PPS² DS+ bakre fjæring er enklere enn forgjengeren, og den mykere innfallsvinkelen forbedrer fremdriften forover i forhold med mye snø. Styringen av BoonDocker 3900 og DS-modellene med den nye fjæringen bak er lettere enn noen sinne.


DEN ER KORT - DEN ER SMIDIG
Kort tunnel som reduserer motstand ved skråkjøring og krevende terreng.


MERE KONTROLL OG STABILITET
Strukturen i LFS frontfjæring er lett, sørger for god bakkeklaring og er like velegnet både i og utenfor løypene.


TA STARTEN
Denne variatoren overfører vrimomentet via friksjonsfrie doble ruller i stedet for tradisjonelle glideknaster. I kombinasjon med mange viktige innovasjoner og 1,3 kg mindre masse får du ekstremt responsiv giring, imponerende turtallsrespons og utmerket pålitelighet.


KLAR FOR Å PRESTERE
9 cm pitch reduserer vekt og holder snøen mellom kammene for ekstra ytelser. Eksklusivt 41 cm bredt design forbedrer flyten og grepet uten at det går på bekostning av manøvreringsegenskapene. Kantene flekser for for å redusere kraften som trengs til roll-up. Tilgjengelig enten i 76 eller 64 mm kamhøyder.


PRESIS OG FORUTSIGBAR
Den helt nye Blade DS+ skien forbedrer manøvreringsegenskapene på BoonDocker snøscootere. Den lange og forbedrede skien gjør styringen av snøscooteren mer forutsigbar, selv når du svinger i dyp snø, og forbedrer også manøvreringen ved kjøring i skråninger.


BANEBRYTENDE NY TYPE SKVETTLAPP
Snøfanger helt bak på belte gir bedre kjøling ved å dirigere snøen fra beltet direkte til varmeveksleren i tunnelen.


UTVIKLET FOR AKTIV KJØRING
Det beste setet er det du ikke trenger å tenke på. BoonDocker-setets utforming gir føreren bedre bevegelsesfrihet på snøscooteren.

(Tar forbehold om eventuell endring eller feil i pris) 

Les meir

Frå kr 161 100. Montering/klargjering kjem i tillegg.
Salssjef ved Møgedal Mek. Verkstad, Geir Bakka

Geir Bakka

Salssjef
Tlf.:
98 28 55 35Ta kontakt
Sjå alle produkt »