Lynx 69 Ranger Alpine

69 Ranger Alpine er en snøscooter for de aller tyngste arbeidsoppgavene.

Maksimal lastekapasitet er garantert av fjæring med høy kapasitet. Stive sleiderskinner holder skiene nede i underlaget når man sleper tung last eller klatrer i bratte bakker.

NYE FUNKSJONER
Denne 130 hk motoren driver snøscooteren uten problemer. Den elektroniske iTC-gassen muliggjør tre ulike kjøremoduser (ECO, Standard og Sport).


ROBUST OG ERGONOMISK
Rammen med pyramidestruktur tåler røff behandling uten å vise tretthetstegn. Tunnelen smalner av øverst og gjør det mulig å bruke et smalere sete og drivstofftank, noe som gir en naturlig kjørestilling til tross for det brede beltet.


PRAKTISK OG ALLSIDIG
Et lavt girutvekslingsforhold i den to-trinns girkassen forenkler sleping av tung last og kjøring i ulendt terreng.


FORBEDRET REGULERING AV MOTORTEMPERATUR
Kjøling i tunnelen kombinert med radiator foran, utstyrt med elektrisk vifte, holder motortemperaturen på optimalt nivå selv ved kjøring i lav hastighet på hardt underlag.


ALENE ELLER SAMMEN
Få enkelt den rette miksen av passasjer og oppbevaringskapasitet, uten bruk av verktøy: to sitteplasser med stort oppbevaringsrom, eller en sitteplass og enormt oppbevaringsrom.


LETT Å BRUKE
Start snøscooteren enkelt ved å trykke på en knapp.


GREP OG FLYTEEVNE
Det 600 mm brede beltet har et stort fotavtrykk og gir god flyt. Piggene garanterer effektivt grep selv på isete overflater.


OPTIMALISERT FOR TAUING OG KLATRING
De faste glideskinnene tillater ikke utstrakt skiløft. Den bakre armen er utstyrt med doble støtdempere for bedre lastekapasitet.

(Tar forbehold om eventuell endring eller feil i pris) 

Les meir

Frå 214 800. Montering/klargjering kjem i tillegg.
Salssjef ved Møgedal Mek. Verkstad, Geir Bakka

Geir Bakka

Salssjef
Tlf.:
98 28 55 35Ta kontakt
Sjå alle produkt »